» چندپیشنهاد برای گسترش کسب کار انلاین
 بر اساس پیش بینی محققان، تجارت الکترونیک به مرحله انفجار نزدیک شده است و این نشان دهنده این است که اکنون بهترین زمان برای استارتاپ ها جهت تاسیس فروشگاه آنلاین است. تاکتیک های متعددی جهت رشد دادن یک کسب و کار آنلاین وجود دارد. اگر به تازگی در این زمینه شروع به کار کرده اید، حالا زمان مناسبی است تا مطمئن شوید که تمام عناصر مورد نیاز برای موفقیت آنلاین سر جایشان قرار دارند.
بیایید 9 نکته حیاتی و مهم را در این زمینه با هم مرور کنیم:
1. مستقیما مخاطب آنلاین خود را هدف قرار دهید.
تجارت الکترونیک به شدت وابسته به حضور آنلاین، قابل دسترسی و تکرارپذیر مخاطب خود می باشد. برای برآورده کردن این نیاز، هر کسب و کاری باید خود را در راستای نیاز علاقه مندان همسو کند. مشخصه های برجسته مشتریان خود را شناسایی کرده و استراتژی های بازاریابی را بر اساس این جزئیات پایه ریزی کنید.
2. محتوای با کیفیت بالا تولید کرده و آن را با بالاترین سرعت ارائه دهید.
محتوای با کیفیت بالا بدین گونه توصیف می شود: اطلاعاتی مرتبط و جذاب که بازدیدکنندگان سایت را به بازگشت مجدد به وبسایت در آینده ترغیب می کند. محتوا باید منعکس کننده برند کسب و کار مورد نظر بوده و شامل سیاست ها، خدمات و اهداف اصلی شرکت نیز باشد. همچنین این گونه محتوا باید در صدد آموزش زمینه فعالیت خود به مشتری و همچنین انگیزش او به فعالیت متقابل باشد. این امر می تواند در قالب سؤال و جواب در بخش نظرات وبسایت فراهم گردد. وادار کردن مشتری به فعالیت، از طریق نظرسنجی های بعد از خرید هر کالا و یا برگزاری مسابقات متنوع نیز امکان پذیر است.
اما مرگ و حیات کسب و کار های اینترنتی بر اساس میزان حضور و اعتبار آن ها شکل می گیرد. آن ها حتی توسط افرادی به غیر از مشتریان و بازدیدکنندگان خود قضاوت می شوند. آن ها توسط موتورهای جستجو نیز مورد داوری قرار می گیرند که البته نقش بسیار مهمی در اعطای همان حضور و اعتبار ذکر شده ایفا می کنند. شایان ذکر است، بهره گیری از هاست امن جهت ایجاد اعتبار، وبسایت با سرعت بارگزاری بالا جهت ایجاد تجربه ای مثبت و دل انگیز از بازدید از سایت از دیدگاه مشتری و همچنین بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو از جمله عوامل مهم و ضروری قلمداد می شوند.
3. محتوای منحصر به فرد و شخصی سازی شده تولید کنید.
مرورگران وب همواره به دنبال تجربه های جدید و منحصر به فرد در دنیای اینترنت هستند. همچنین آن ها دوست دارند در آن جا همه چیز برایشان قابل تنظیم و شخصی سازی شده باشد. بنابراین، از این امکاناتی که تکنولوژی برایتان به ارمغان آورده استفاده کرده و بر اساس تنظیمات شخصی مشتری گزینه های خرید را پیش رویش قرار دهید. در حالی که وبسایت های بزرگتری همچون Facebook، Apple، Google و... دارای کامپوننت هایی در سیستم شان می باشند که کاربران را شناسایی کرده و ردپای آنلاین آن ها را دنبال می کند، وبسایت های کوچک به راه حل های کوچکتری همچون CRM بسنده می کنند.
4. بر روی قابلیت های جدید موبایل سرمایه گذاری کنید.
تعداد کاربران گوشی موبایل افزایش چشمگیری داشته است و این یعنی اینکه راه اندازی یک پلتفرم تجارت الکترونیک مناسب بر روی موبایل بسیار حیاتی است. راه حل های پیشنهادی، سایت های سازگار با موبایل، اپلیکیشن ها، کدهای USSD و... می باشند.
5. کانال های فروش را با یکدیگر مرتبط سازید.
کاری کنید تا مشتری تجربه خوشایندی از خرید از برند شما به طرق مختلف داشته باشد. تبلیغات، محصولات، خدمات، اطلاعات شرکت و خط مشی آن باید هم به صورت آنلاین و همینطور آفلاین در دسترس باشد.
6. عضو گیری کنید.
این کار را می توان به شکل های مختلفی انجام داد. به عنوان مثال، می توان با ثبت مشخصات بازدیدکنندگان، محصولات مختلفی را به روش بازاریابی ایمیلی به آنها پیشنهاد داد. اما بازدیدکننده به راحتی ایمیلش را در اختیار سایت ها قرار نمی دهد. برای این کار کافی است، محصول رایگان و قابل توجهی را در ازای دریافت ایمیل به او عرضه کنید.
7. جهت حمل محصولات خود، با شرکت مناسبی قرار ببندید.
علاوه بر پست، شرکت های خصوصی دیگری نیز مشغول به کار هستند که با قیمت ها و خدمات رقابتی خود می توانند نیازهای شما را به خوبی تامین کنند. پس به دنبال کم کردن هزینه و بالابردن کیفیت حمل و نقل محصولات باشید. هزینه های حمل ممکن است بر اساس سایز و وزن کالا، مسافت طی شده و یا پیچیدگی آن متغیر باشد.
8. واسطه ها را حذف کنید.
به واسطه گسترش اینترنت، کسب و کار های کوچک به آسانی و به سرعت به مشتریان خود دسترسی مستقیم پیدا می کنند. دیگر نیازی به وجود واسطه ها نیست. همچنین، تولید کنندگان نیز به طور چشمگیری تمایل دارند به طور مستقیم با کسب و کار های کوچک کار کنند، زیرا آن ها بر این موضوع به خوبی واقف شده اند که برند های کوچک در صدد عرضه محصولات خلاقانه و جدید می باشند. آن ها کمتر درگیر کمبود انبار و یا پیچیدگی زنجیره تأمین هستند.
9. پیشنهاد: گاهی کالاهایی را فقط در اینترنت بفروشید.
اگرچه بهتر است یکنواختی فروش را از طرق مختلف حفظ کرد، اما گاهی نیز می توان محصولات را صرفا از طریق اینترنت عرضه کرد. با این کار، ویژگی خاصی به بخش تجارت الکترونیک کسب و کار خود خواهید داد. منبع:http://mrsefid.com
» تاریخ انتشار : 1394/06/10 » بازدیدها : (0) » نظرات : (0)
|