Xگروه بین المللی HSE IRAN
گروه بین المللی ایمنی بهداشت
مرجع اطلاعات کامپیوترواینترنت :: اموزش پرکردن لینکدین بطور حرفه ای قسمت اول
 
 

آخرین اخبار
ارائه مقاله با نام خودتان
اموزش شبکه کامپیوتری
اموزش تکنیک های افزایش بازدیدسایت
تجارت الکترونیک
هک وامنیت
اموزش طراحی وب سایت
خوش آمد گویی به خوانندگان ونویسندگان عزیز
قاب تلفن همراه ضدجاذبه با فناوری نانومکش
برگزاری نمایشگاه رباتیک درمسکو
پیش فروش ۱۰۴ آپارتمان در ۴ ساعت از طریق بازاریابی چریکی
چرا لینکدین سایت آموزش آنلاین لیندا را ۱٫۵ میلیارد دلار خرید؟
چگونگی تبلیغات موثرانلاین بخش اول
گول متدهای هوشمندانه افزایش لایک درلینکدین نخورید
اطلاعاتی مفید در مورد گوگل
آینده سئو سایت از دید گوگل
اسپمر ها و پنالتی شدن وب سایت توسط ان ها
تاثیر سرعت بارگذاری صفحات وب سایت در سئو
نحوه بازنشرصحیح مقالات از سایتها(نحوه جلوگیری ازاشتباه فاحش)
اموزش تصویری گوگل انالیز
 


پانل کاربری
فراموشی کلمه عبور
عضویت
 


گزیده خبرها


ارائه مقاله با نام خودتان

دعوت به همکاری
با سلام خدمت دوستان وهمکاران گرامی 
عزیزان دانمشندوصاحبان وبلاگ درصورت تمایل می توانند با عضویت درسایت  مقالات خودرادرموضوعات مربوطه اسال کنند تا درسایت بنام خودشان درج شود ودرصورت داشتن وبلاگ یا وب سایت لینک ان را هم می توانند قراردهند

:: ادامه خبر



اموزش شبکه کامپیوتری

بنام خدا
آموزش انواع مدل های شبکه کامپیوتری و وای فای ومقالات علمی وجذاب پیرامون محاسبه برد شبکه های وای فای

:: ادامه خبر



اموزش تکنیک های افزایش بازدیدسایت

بنام خدا
بررسی و اموزش چگونگی افزایش رتبه یا افزایش بازدیدسایت یا همان افزایش رتبه (رنکینک)یا همان سئوبهینه سازی سایت

:: ادامه خبر



تجارت الکترونیک

بنام خدا
آموزش و گرد آوری مقالات جذاب و کاربردی پیرامون تجارت الکترونیک
کلیک کنید

:: ادامه خبر



هک وامنیت

آموزش بررسی وافزایش امنیت سایت و آشنایی با هک
کلیک کنید

:: ادامه خبر

 


سازمان های مرتبط
 


پربازدیدترین مطالب
 


نظر سنجی
 

 

 

   

مشروح جزئیات

» اموزش پرکردن لینکدین بطور حرفه ای قسمت اول

بنام خدا
لینکدین یک شبکه اجتماعی محبوب و یک ابزار فوق العاده برای ساختن شبکه ای از متخصصان در زمینه های مختلف است. اگر از فعالان حوزه ی وب و یا علاقه مند به شبکه های اجتماعی باشید، حتما نام لینکدین را بارها و بارها شنیده اید. اگر در حوزه ی کاری و تخصصی خود با افراد سرشناس و شاخص برخورد داشته باشید و یا تصمیم گرفته باشید برای یافتن یک مشاور خبره در زمینه ی خاصی فردی را بیابید، حتما با پروفایل های لینکدین برخورد کرده‌اید. اغلب افرادرزومه کاری خود را در Word درست می کنند و در روزنامه ها به دنبال آگهی استخدام می گردند و به محض یافتن موقعیت رزومه ی خود را ایمیل می کنند. کاری که در دنیای جدید تکنولوژیک امروز نه برای استخدام مناسب است و نه برای کاریابی.
لینکدین امکانات ویژه و منحصر به فردی را برای متخصصان و کاربران در رشته ها و زمینه های مختلف علوم و مشاغل فراهم نموده است تا بتوانند به راحتی و با صرف کمترین زمان یک پروفایل کامل و یک رزومه کاری حرفه ای با تمام امکانات از مهارت ها، دانش، سوابق و توانمندی های خود ارائه نموده و آن را با دیگر افراد برجسته در حوزه ی کاری و گروه مشتریان خود به اشتراک بگذارند.
شرکت ها و صنایع در زمان نیاز به نیروی متخصص جهت استخدام از لینکدین به عنوان یک ابزار قدرتمند در یافتن بهترین و مناسب ترین نیرو با زمینه ی کاری خود استفاده می کنند که امروزه به یکی از دوست داشتنی ترین قابلیت های لینکدین برای کاربران تبدیل شده است. چرا که یافتن شغل مناسب از دغدغه های افراد و یافتن نیروی متخصص و مناسب از دغدغه های مهم شرکت ها بوده و هست. از سوی دیگر Linkedin یک شبکه اجتماعی است که افراد در آن مطالب علمی و فنی را در زمینه ی کاری و تخصص خود به اشتراک می گذارند، در مورد آن در گروه ها بحث می کنند و تلاش کلی آن ها در پست های ارائه شده در آموزش و ارتقاء سطح افرادی است که با آنها در ارتباط هستند. به همین منظور لینکدین به جز پروفایل دارای یک Timeline است که مشابه فیس‌بوک آخرین نوشته های دوستانتان را در آن خواهید دید

نکته ی قابل توجه این است که شبکه های اجتماعی نیز مانند هر گروه دیگر در دنیای واقعی، شخصیت، الزامات و هنجار های خود را دارند که برای حضور موفق در آن گروه و یا شبکه باید آن ها را به خوبی شناخت و در فعالیت ها مد نظر قرار داد. لینکدین به دلیل داشتن Timeline و امکان به اشتراک گذاری تصویر، صوت، متن و ویدئو ممکن است به ظاهر بسیار شبیه به فیس‌بوک به نظر برسد ولی تفاوت بین آنها مانند تفاوت بین یک شام کاری در یک رستوران به اتفاق شرکت طرف قرارداد جدیدتان، با میهمانی شب گذشته با همکلاسی های سابق دانشگاه است. نیاز به توضیح ندارد که در این جمع ها، نحوه ی پوشش، نحوه ی برخورد و موضوعات مورد بحث و ادبیات شما با هم تفاوت خواهد داشت. پس در مورد فعالیت لینکدین نیز باید همین مساله را در نظر داشته باشید. این شبکه جایی برای ارتباط با افراد متخصص در زمینه ی کاری و تخصصی شماست و باید مثل یک محیط کار یا کنفرانس با آن برخورد کرد. در حالی که فیس‌بوک یک نمای شخصی از شماست که جریان عادی زندگی شما را همانطور که هستید و دوست دارید منعکس می کند. پس ابتدا سعی کنید تفاوت ‌Linkedin را برای خود با Facebook، توییتر، Instagram و … مرور کنید. شما می خواهید در لینکدینرزومه کاری خود را ارائه نموده و در گروه های فنی مرتبط دیده شوید و در نهایت بهترین موقعیت های شغلی و فرصت های استخدام را صید کنید. این اولین اصل مهم در فعالیت شماست.

در این پست می خواهم ابتدا به طور مختصر به آموزش ساخت اکانت لینکدین بپردازم. سپس باهم آموزش هایی را در خصوص داشتن یک پروفایل کامل و کارآمد پیگیری می کنیم. در نوشته های بعدی از این مجموعه فعالیت صحیح را یادگرفته و شروع به فعالیت می کنیم و در نهایت نکات مهمی که در استفاده ازLinkedin مطرح است را با هم مرور می کنیم. در نوشته های دیگر نیز برای جذابیت بیشتر موضوع ابزار های مکمل لینکدین را معرفی خواهم کرد که با آن بتوانید قابلیت های جالبی را به لینکدین اضافه کنید.

ساخت اکانت لینکدین

ساختن اکانت در لینکدین بسیار ساده و شبیه به ساختن یک نام کاربری در شبکه های اجتماعی دیگر است. تمام کاری که باید انجام دهید این است که پس از ورود به سایت Linkedin در بخش میانی صفحه نام، نام خانوادگی، آدرس ایمیل و کلمه ی عبور را کامل کرده و بر روی دکمه ی Join now کلیک کنید. نگران تکمیل سایر اطلاعات نباشید چون در ادامه ی این آموزش شرح کاملی از چگونگی تکمیل اطلاعات و مرتب سازی پروفایل لینکدین و همچنین نکات کاربردی در داشتن یک روزمه ی خوب در لینکدین خواهد آمد. در پایان ثبت نام و پس از ورود به اکانت، لینکدین به صورت هوشمند و با استفاده از آدرس ایمیل و اکانت های مرتبط شما، لیستی از افرادی را که ممکن است بشناسید برایتان فراهم می کند. در این مرحله هیچ کسی را انتخاب نکنید. قبل از تکمیل اطلاعات پروفایل شما، دیده شدن آن چندان جذاب نیست. شروع حضورتان در لینکدین بهتر است خیره کننده باشد.


یک نکته قبل از شروع:
 
یکی از قابلیت های لینکدین به منظور تقویت ارتباطات درون شبکه و اطلاع دوستان دیگر از تغییرات پروفایل شما مانند،‌ یافتن شغل جدید، گذراندن دوره تخصصی، تکمیل پروژه های اخیر و … است. در این آموزش قصد داریم چندین بخش از پروفایل را تکمیل کنیم و یا اصلاحات اساسی در بخش هایی انجام دهیم تا بتوانیم یک پروفایل لینکدین کامل و یک رزومه کاری موفق داشته باشیم. پس بهتر است در حین انجام این تغییرات دوستان خود را اذیت نکنیم. وارد پروفایل خود شوید و از بخش سمت راست گزینه‌ی Notify your network را خاموش کنید. با این کار آپدیت های شما بر روی پروفایل لینکدین به Timeline سایرین ارسال نمی شود.

اطلاعات اصلی پروفایل خود را کامل کنید

تمامی تلاش ما در لینکدین این است که شخصیت علمی تخصصی و کاری خود را معرفی کنیم و سپس به خوبی در جامعه ی مرتبط با خود شناخته شویم. در راه جلب نظر همکاران و متخصصان برای آمدن به پروفایل ما و مطالعه ی رزومه کاری راه سختی داریم. پس وقتی که آنها به پروفایل ما دست می یابند نباید با یک صفحه ی خالی یا غلط روبرو شوند. برخی از اطلاعات آنقدر پایه ای هستند که داشتن یک اکانت لینکدین بدون تکمیل صحیح آنها به مراتب از نداشتن آن بدتر است. همچنین این بخش ها اصلی ترین امکانات ما در جلب نظر دیگر کاربران است که برای همکاری یا استخدام به دنبال نیرو هستند.

انتخاب عکس پروفایل مناسب

من پیش از این مطلبی با عنوان “عکس پروفایل شما امضای دیجیتال شما” نوشتم و در آن توضیحات کاملی را از نکات ضروری در خصوص انتخاب عکس پروفایل مناسب ذکر کردم. توصیه می کنم پیش از شروع، نگاهی اجمالی به آن مطلب داشته باشید تا بتوانید عکس کارآمد و مناسبی انتخاب کنید. اما مطلبی که در اینجا تصمیم به تشریح آن دارم در خصوص ماهیت عکس پروفایل لینکدین و تفاوت آن با سایر عکس های پروفایل است.

همانطور که در فرهنگ استفاده از لینکدین گفتم، این شبکه به منزله محیط کار و جلسات مهم کاری شماست. شما ممکن است افرادی را به شبکه ی خود بیفزایید که در دنیای واقعی برای گذاشتن یک قرار جلسه با آنها ممکن است روز ها تلاش کنید و در جلسه ی ملاقات تلاش می کنید آراسته و مرتب به نظر برسید. اینجا همان نقطه ای است که باید خود را مرتب، آراسته و محترم نشان دهید. حتی کمی بیش از همیشه. طبیعی است که شما برای جلسه ی مصاحبه واستخدام با لباس غیر رسمی حاضر نمی شوید. نمی خواهم بگویم که عکس لینکدین باید با کت و شلوار و کراوات باشد ولی باید طوری باشد که در یک محیط رسمی حاضر می شوید. پر واضح است که عکس شما در یک مهمانی یا عروسی مناسب عکس پروفایل یک متخصص نیست. در مطلب گذشته در خصوص عکس پروفایل گفته بودم که عکس تمام شبکه های اجتماعی را مشابه یکدیگر انتخاب کنید. اما لینکدین مستثنی است. قرار نیست کسی را که در لینکدین ملاقات می کنید دوست فیس‌بوک و یا توییتر شما باشد. عکس لینکدین دقیقا مشابه عکس رزومه کاری شماست. یکسان نگه داشتن عکس پروفایل لینکدین با سایر عکس های پروفایل فقط برای افرادی توصیه می شود که در تمام شبکه ها همان قدر رسمی هستند که در اکانت لینکدین برخورد رسمی دارند. و یا برای صفحات برند ها که لازم است در تمام وب تصویر مشابه داشته باشند.

پس از انتخاب عکس مناسب که احتمالا نیاز به عکاسی و ویرایش توسط یک فرد خبره دارد آن را در اندازه ی مناسب عکس پروفایل لینکدین خروجی بگیرید. برای اطلاع از اندازه ی مناسب عکس برای شبکه های مختلف به نوشته ی دیگری با عنوان “اندازه ی مناسب عکس پروفایل” رجوع کنید.

یا این یکی

 

نگارش صحیح نام در لینکدین مهم است

 

نام شما مهمترین مشخصه ی شناسایی شماست و باید صحیح و کامل نوشته شود. استفاده از نام فارسی در پروفایل اشکالی ندارد ولی توصیه می کنم در صورت تمایل، به نگارش نام فارسی آن را بعد از نام انگلیسی و با گذاشتن یک خط تیره بنویسید. هر چند نیاز چندانی به آن نیست. در ادامه ی پست آموزش نحوه ی ساخت پروفایل چند زبانه را خواهم داد که شما را از اینگونه استفاده های غیر استاندارد خلاص می کند. اگر نام خود را به انگلیسی می نویسید باید قواعد آن را کامل رعایت کنید. حرف اول نام و نام خانوادگی را بزرگ بنویسید و سعی کنید از نگارش معیار استفاده کنید. افراد همنام خود را سرچ کنید و از مناسب بودن نگارش خود مطمئن شوید.

 

عنوان یا Title مناسب انتخاب کنید

 

عنوان یا Title خطی است که زیر نام شما به نمایش در می آید و تقریبا در تمام صفحات و بخش ها اولین جمله ی معرف شماست. هرچند تعداد حروف آن محدود است ولی به اندازه کافی برای نمایش عنوان شغلی مناسب و یا برچسب مناسب برای نام شما جا دارد. در برخی از آموزش های لینکدین توصیه می کنند تا جایی که می توانید عنوان را طولانی بنویسید ولی من بر این عقیده نیستم. بهتر است تا جایی که می توانید این بخش را کامل و کاربردی بنویسید. من بخش Title در خودم را اینگونه نوشتم: “IT Manager & Project Manager at Kavir Window Co” که به شغل، تخصص و شرکتی که در آن کار می کنم اشاره دارد. این بخش هم می تواند فارسی باشد که باز هم توصیه ی من استفاده از نگارش انگلیسی است. نوشته ی فارسی را بعدا به رزومه ی فارسی شما در لینکدین اضافه خواهیم کرد.

 

بخش Summary یا خلاصه را کامل و دقیق شرح دهید

 

Summary خلاصه ی رزومه کاری شماست. اغلب کارفرما ها یا کسانی که به دنبال نیروی کار هستند فقط همین بخش را مطالعه می کنند. کاربران هم هنگامی که تصمیم می گیرند کسی را به شبکه خود اضافه کنند اول این بخش را بررسی می کنند. در صورت جلب توجه در این بخش وارد بخش های بعدی می شوند و آنها را مطالعه می کنند. پس اهمیت این بخش مشخص است. هدف از نگارش این بخش نشان دادن توانایی ها و تجربیات شما در قالب جملات و ادبیات شخص شماست.

 

اغلب در نوشتن Summary دو تکنیک کلی وجود دارد، نگارش اول شخص و نگارش سوم شخص. وقتی که کاربر تصمیم به نشان دادن توانایی های خود با تکیه بر اعتماد به نفس را دارد، معمولا شیوه ی اول شخص انتخاب می شود. نگارش سوم شخص بیشتر برای افرا مطرح و یا زمانی نوشته می شود که بخواهیم از متن برداشت Recommendation یا توصیه نامه ای بگیریم. در حالت کلی نگارش اول شخص مناسب تر و موثر تر است. بخش Summary رزومه کاری من با این جمله آغاز می شود:

 

 I am a highly talented IT Manager with over 10 years experience…

 

نکته ی مهم:
 اگر به زبان انگلیسی مسلط نیستید این بخش را به زبان فارسی بنویسید. اگر متن را به انگلیسی می نویسید سعی کنید که از ترجمه ی جملات فارسی به انگلیسی برای تولید رزومه کاری بپرهیزید. از یک نفر که به ادبیات انگلیسی مسلط است بخواهید به شما کمک کند تا جملات مناسب و صحیح بنویسید و حتما پیش از انتشار آن را به شخص دیگری به عنوان ویراستار ارائه کنید. این قسمت از پروفایل شما ضمن در دسترس بودن و آزادی عملی که در نگارش دارد، در صورت تکمیل اشتباه می تواند موجب از دست رفتن فرصت های شغلی در لینکدین شود. پس نهایت زمان ممکن را برای آن بگذارید. در زمان بازبینی خود را جای مسئول استخدام شرکت ها بگذارید. وقتی رزومه کاری شما به دست مسئول استخدام یک شرکت می رسد چطور در مورد آن فکر می کند. این بازنگری به خود شما هم کمک می کند تا موقعیت های استخدام را از دست ندهید.

 

Industry یا زمینه ی کاری تان را مشخص کنید

 

این قسمت نشان می دهد که شما در چه صنعت و یا حوزه ای فعالیت دارید و علاوه بر تشخیص افراد و گروه ها و موقعیت کاری متناسب شما (یکی از مبانی هوش مصنوعی لینکدین) به سایرین کمک می کند تا به سادگی زمینه ی کاری شما را تشخیص دهند و در صورت تمایل شما را به شبکه ی خود بیفزایند و یا برایتان پیشنهاد کار ارسال کنند. هنگام انتخاب زمینه کاری، کشور محل زندگی و کد پستی نیز تکمیل می شود که می تواند به سایر کاربران در یافتن ارتباطاتی در محدوده ی جغرافیایی مورد نظر کمک کند.

 

تکمیل اطلاعات وبسایت شرکت و وبلاگ شخصی

 

تکمیل اطلاعات وب سایت شرکت این امکان را می دهد که وقتی می گوییم من مدیر IT شرکت X هستم، کاربران ببینند که این شرکت چگونه شرکتی است و در چه حدی است. همچنین کاربران از طریق لینک وبلاگ شخصی (در صورت وجود صفحه ی شخصی) می توانند به سایر نوشته ها و نظرات شما دست یابند.

 

پروفایل لینکدین خود را کارآمد تر کنید

 

برای کارآمدتر کردن پروفایل لینکدین لازم است تا مخاطبان چیز های بیشتری از شما بدانند. کاربران دوست دارند اطلاعات تخصصی تری از شما ببینند. وقتی کسی می خواهد روی شما برای همکاری یا استخدام فکر کند دوست دارد بداند سطح تحصیلات شما چقدر است، کجا تحصیل کرده اید، کدام پروژه ها را انجام داده‌اید، چه مهارت هایی دارید و در چه شرکت هایی کار کرده اید. این موارد شاید مبانی اصولی باشد که در هر رزومه کاری مورد توجه قرار می گیرد. لینکدین برای هر کدام از این موارد جای مخصوصی را در نظر گرفته است.

 

تجربیات یا Experience

 

لینکدین بخش پر طرفداری را به عنوان تجربیات یا Experience دارد. حتما در بخش Experience از سوابق کاری خود بنویسید. سال ورود و خروج خود را ذکر کنید و تجربیات و کارهای منحصر به فردی که در آن شرکت انجام داده اید را ذکر کنید. شرکت ها و موسسات و برندها می توانند برای خود در لینکدینصفحاتی داشته باشند. اگر شرکتی که در آن کار می کنید و یا شرکت های سابق شما دارای صفحه در لینکدین هستند، سعی کنید در بخش تجربیات یا Experience همان صفحه را انتخاب کنید تا با شبکه ای از کارمندان و کاربران آن صفحه در ارتباط قرار گیرید و بیشتر دیده شوید. شاید حتی فرصت هایی برای استخدام در شرکت های قبلی را در موقعیت های بهتری نیز به دست بیاورید.

مهارت ها یا Skills

مهارت ها یا Skills شامل مواردی هستند که شما در انجام آنها تخصص دارید و در آن زمینه ها خود را خبره می دانید. این موارد پس از انتخاب به پروفایل شما اضافه می شود و بعد ها به صورت هایپرلینک در صفحه ی شما به نمایش در می آید. بنابراین همکاران و هم رشته های شما می توانند شما را از این طریق به راحتی پیدا کنند. یکی از کاربرد های معروف لینکدین Endorsements یا تاییدیه ها است. در حالت صحیح این بخش نشان دهنده ی این است که چه افرادی شما را برای هر کدام از مهارت هایی که انتخاب کرده اید تایید می کنند. اگر این افراد خود افراد معتبری در زمینه ی یاد شده باشند مشخص است که این کار ارزش زیادی را به پروفایل شما می بخشد. انتخاب مهارت ها به شکل صحیح و واقعی برای این کاربرد دارد که دوستان و شبکه ی شما را هدایت می کند تا شما را در خصوص مهارت هایی که دوست دارید و خود را در آنها بهتر می دانید تایید کنند.

پروژه هایی که در آن ها مشارکت داشتید را ذکر کنید

اگر پروژه ی خاصی را در طول دوره کار یا تحصیل انجام داده اید، حتما آن را ذکر کنید. خودتان را جای کسی که می خواهد شما را استخدام کند بگذارید تا ببینید سوابق انجام پروژه و نتیجه ی پروژه ها تا چه میزان به شما در سپرده شدن یک کار و یافتن نیروی مناسب برای پروژه ی خاص کمک می کند. صداقت را در نگارش فراموش نکرده و در مهارت های خود غلو نکنید. حقیقت همیشه به سرعت مشخص می شود. رزومه کاری ممکن است بتواند تا حدی فریبنده باشد ولی مسئول استخدام یک شرکت اصولا کار خود را بلد است می تواند شما را با رزومه کاری تان مقایسه کند. پنهان کردن حقیقت به راحتی یک فرصت خوباستخدام را از شما می گیرد.

بخش Courses یا دوره های تخصصی گذرانده شده را ذکر کنید

دوره هایی را که گذرانده اید بنویسید. اگر این دوره را برای یکی از مشاغلی که متصدی آن بوده اید، گذرانده اید، حتما ذکر کنید. لینکدین به طور اتوماتیک موقع نمایش Experience ها و در ذیل هر مورد سوابق آموزشی مرتبط را نشان می دهد. سعی کنید حتما نام آموزشگاه یا مدرسی که دوره را پیش آنها گذرانده اید ذکر کنید تا اعتبار آن افزایش یابد. شرکت ها ترجیح می دهند کسی را استخدام کنند که دوره های تخصصی بیشتری گذرانده باشد تا از این طریق سرعت شروع به کار فرد و هزینه ی آموزش اولیه ی او کاهش یابد.

از دیگر بخش هایی که معمولا به دلیل کم کاربرد بودن در میان عامه ی افراد کمتر مورد توجه قرار می گیرد، تألیفات (Publications) و افتخارات (Honors & Awards) است که در صورت وجود می توانید آنها را نیز ذکر کنید. این موارد در رزومه کاری افراد سرشناس و مؤلفین و محققین بیشتر دیده می شود.

بخش های ذکر شده در بالا می تواند تا حدود زیادی پروفایل شما را بهبود بخشد. و احتمال دیده شدن و شانس دست یافتن به رزومه کاری شما را برای سایر کاربران افزایش دهد. اگر این بخش ها را به طور کامل و صحیح تکمیل کنید در سمت راست و بالای صفحه ی منوی پروفایل خود، باید سطح Expert را ببینید که بیانگر داشتن پروفایل کامل و مناسب است. این سطح یک رزومه کاری موفق را از شما در لینکدین نشان می دهد. الان می توانید با خیال راحت و اعتماد به نفس بالا پروفایل خود را معرفی کنید و وقتی جایی برای استخدام از شما رزومه کاری می خواهد به سرعت و بدون فوت وقت لینکدین خود را معرفی کنید. البته نکات زیادی برای بهینه سازی و بهبود شرایطاستخدام و دیده شدن در لینکدین وجود دارد که در نوشته های بعدی به شرح مفصل آن ها خواهم پرداخت. در بخش نظرات پایانی من را در جریان دیدگاه خود در خصوص مطلب و تجربیات شخصی یا سوالاتی که ممکن است برایتان پیش آمده باشد بگذارید.

اندازه مناسب عکس در شبکه های اجتماعی
درادامه چند اشاره در  در خصوص عکس پروفایل و استفاده از آن در شبکه های اجتماعی نوشتم. اهمیت موضوع عکس و استفاده از امکانات و جنبه های بصری در شبکه های اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست، به طوری که با یک مرور مختصر در صفحه ی دوستانتان در فیس‌بوک و توییتر و حتی صفحه ی افراد شاخص و سرشناس یا به اصطلاح celebrity ها در شبکه های اجتماعی خواهید دید که اغلب نوشته های آنها با عکس همراه هستند. از عکس کاور وعکس پروفایل های زیبا و مناسب استفاده می کنند و از این راه تلاش می کنند به نهایت جذب ممکن کاربران بپردازند.

پروفسور آلبرت محرابیان، استاد روانشناسی دانشگاه UCLA آمریکا در خصوص تاثیر تصویر و جنبه های ویژوال در مقابل متن و کلمات محدود به زبان می گوید: “بیش از ۹۳ درصد ارتباطات به جنبه های غیر کلامی وابسته هستند. مغز بشر به طور طبیعی ابتدا یاد میگیرد که تصاویر را ببیند، سپس آن ها را پردازش کند و این اتفاق خیلی پیش از زمانی می افتد که انسان زبانی را یاد گرفته باشد.

 

حال که اهمیت عکس به عنوان یک رسانه ی مهم در شبکه های اجتماعی روشن شد می خواهیم به سراغ مواردی در خصوص استفاده بهتر از آن برویم. زمانی که صفحه ی توییتر خود را پیمایش می کنید و میان ده ها و صد ها پست در فیس‌بوک که به سرعت از دیدتان رد می شود چشم به یکی می دوزید، احتمالا عکس جذابی دارد یا نکته ی ویژوال دیگری آن را برجسته کرده است. ولی گاهی نیز به تصاویری بر می خورید که اصلا واضح نیست و بیشتر شبیه یک برش از یک تابلو بزرگ است که برای دیدن، باید بر روی آن کلیک کنید. گاهی هم به دلیل بهم خوردن تناسب، عکس به تصاویر مضحک شبیه شده است. این موضوع در مورد عکس پروفایل بسیار فاجعه بار تر نیز خواهد بود.

 

اما چطور عکس پروفایل و عکس های کاور و پست های خود را در شبکه های اجتماعی طوری عرضه کنیم که مشکلات مشابه پیش نیاید و بتوانیم نهایت جلب نظر را در دنیای شلوغ شبکه های اجتماعی کنونی داشته باشیم؟ هر یک از این شبکه های اجتماعی ابعاد استاندارد و نسبت های خاصی را برای پذیرش عکس دارند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

 

فیس‌بوک Facebook

 

عکس پروفایل: ۱۶۰px در ۱۶۰px

 

عکس کاور: ۸۵۱px در ۳۱۵px

 

عکس در پست ها: ۷۲۰px در ۹۶۰px

 

نکات: در خصوص عکس ها در فیس‌بوک چند نکته قابل توجه است. حجم عکس کاور نباید بیش از ۱۰۰KB باشد پس حتما در زمان آماده کردن عکس به این نکته توجه کنید. ضمنا هرگاه در پست های خود از عکس های ۲۰۴۸px استفاده کردید حتما گزینه ی High Quality را در زمان آپلود انتخاب کنید تا عکس با کیفیت مورد نظر شما آپلود شود

 

اینستاگرام Instagram

 

عکس پروفایل: ۱۱۰px در ۱۱۰px

 

اندازه نمایش بندانگشتی: ۱۶۰px در ۱۶۰px

 

نکات: در سیستم عامل iOS اگر عکس را با برنامه ی دوربین گوشی گرفته و سپس آن را در اینستاگرام آپلود می کنید، عکس با ابعاد ۶۱۲px در ۶۱۲px ذخیره خواهد شد ولی در صورتی که عکس را با دوربین داخل نرم افزار اینستاگرام بگیرید ابعاد آن ۲۰۴۸PX در ۲۰۴۸PX خواهد بود. همچنین برای ارسال عکس هایی با اندازه های غیر مربع می توانید آن را در مربع مذکور محاط کنید. برای این کار علاوه بر برنامه های زیاد ویرایش تصویر کامپیوتری، اپلیکیشن های ویژه ای هم وجود دارد که امکان ارسال مستقیم عکس ها را از درون آن ها خواهید داشت. این برنامه ها در App Store و Google Play قابل دسترسی است


توییتر Twitter

 

عکس پروفایل: ۴۰۰px در ۴۰۰px

 

عکس هدر: ۱۵۰۰px در ۱۵۰۰px

 

عکس در پست ها: عکس با نسبت ۲:۱

 

نکات: عکس هایی که در توییت ها استفاده می شوند تا زمانی که نسبتی برابر ۲:۱ داشته باشند به خوبی نمایش داده خواهند شد (برای مثال ۸۰۰px در ۴۰۰px). ولی در صورتی که نسبت متفاوتی داشته باشند بخشی از آن در زمان نمایش در تایم‌لاین حذف شده و در صورتی که بر روی آن کلیک شود نمایش داده خواهد شد

لینکدین Linkedin

عکس پروفایل: ۴۰۰px در ۴۰۰px

عکس هدر: ۱۰۰۰px در ۴۲۵px

عکس در پست ها: فرمت PNG، JPEG و GIF با محدودیت ماکزیمم ۱۰MB

پینترست Pinterest

عکس پروفایل: ۱۴۰px در ۱۴۰px

عکس پین ها: نسبت ۲:۳ تا ۱:۳٫۵ با حداقل عرض ۶۰۰px

نکته: پینترست عکس هایی را که از نسبت ۱:۳٫۵ بیشتر باشد از طول برش میزند. برای مثال اگر عکس با عرض ۶۰۰pc آپلود می کنید توجه داشته باشید که ارتفاع آن بین ۹۰۰px تا ۲۱۰۰px باشد. در غیر این صورت به صورت اتوماتیک ارتفاع آن برش خواهد خورد
منبع:http://e-shahrvand.com/



» تاریخ انتشار : 1394/06/16
» بازدیدها : (0)
» نظرات : (0)
نظرات

پست نظرات
نام:


ایمیل:


عنوان:


نام سایت:


نظرات:

كد:


جدیدترین گزارشات


اطلاعاتی مفید در مورد گوگل

یکی از بزرگترین و نوآورترین شرکت های موجود،مسلما گوگل محبوب است.شرکتی که کار خود را با موتور جست و جویش آغاز کرد و هم اکنون در زمینه هایی مانند سیستم عامل کامپیوترهای شخصی،سیستم عامل موبایل،سرویس پست الکترونیکی،انرژی،نقشه برداری،سرویس های مربوط به فضاهای ابری

:: ادامه خبر



آینده سئو سایت از دید گوگل

بهینه سازی سایت همیشه بین متخصصین وب محل بحث گفتگو بوده است برخی آنرا بر هر چیزی ارجح می دانند و برخی معتقدند محتوا بر هر چیزی الویت دارد و فکر می کنند بهینه سازی سایت تبدیل به تقلب و میانبر های نادرستی شده است که اینترنت را از هدف اصلی خود دور می کند.

:: ادامه خبر



اسپمر ها و پنالتی شدن وب سایت توسط ان ها

در این آموزش سئو همراه شما هستم با اطلاعاتی در مورد اسپمر ها و خطرات و مشکلاتی که میتوانند برای وب سایت ها به وجود بیاورند.در این آموزش بررسی میکنیم که شما چطور میتوانید از شر اسپمر ها در امان باشید و وب سایت خود را در امان نگه دارید.در ابتدا شما باید با طرز کار آن ها آشنا شوید

:: ادامه خبر

 
 
 
 
اخبار علمی جدید


ايده هاي كارآفريني براي راه اندازي كسب و كارهاي اينترنتي

اگر به کارآفرینی و راه‌اندازی یک کسب و کار علاقمندید ولی نمی‌دانید از کجا شروع کنید یا نگران بودجه اولیه آن هستید، کسب و کارهای اینترنتی گزینه‌ی خوبی برای شروع هستند. هزینه‌های راه‌اندازی اینگونه کسب و کارها به نسبت کم و دامنه‌ی کسب و کارهایی که  

:: ادامه خبر



آموزش سئو اهرم ایجاد پیوند و رسانه های اجتماعی برای تجارت الکترونیک

‫ساخت لینک و جلب توجه مردم‬ به محتوای تجارت الکترونیک میتواند دشوار باشد‬ ولی با کمی خلاقیت، شما میتوانید‬ فرصتهای با ارزشی را پیدا کنید که‬ به موتورهای جستجو و همچنین بازدید کنندگان شما کمک میکند.‬ 

:: ادامه خبر



ویژگی‌های یک طرح کسب و کار موفق

تعریف: طرح کسب و کار سندی مکتوب است که جزئیات کسب و کار پیشنهادی را مشخص می‌کند. این سند باید ضمن تشریح موقعیت کنونی، نیازها، انتظارات و نتایج پیش‌بینی شده را شرح دهد و کلیه جوانب آن را ارزیابی کند.

:: ادامه خبر



چگونه با کمترین هزینه بهترین ورودبه تجارت الکترونیک داشته باشیم

با سلام خدمت عزیزانی که  صاحب بنگاه کاری هستندحالا کوچک یا متوسط ویا حتی بزرگ  که که به وب گردی اشنایی داریداما درحال حاضردرزمینه نحوه سفارش سایت ویا کلادرزمینه مدیریت سایت اطلاعات ندارید حتی وبلاگ هم نداشته اید چگونه بطور امن وارد تجارت الکترونیک شوید

:: ادامه خبر



روش اندازه گیری پیشرفت خودبعدازراه‌اندازی یک گروه بازاریابی

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها در گروههای بازاریابی‌ تازه راه‌اندازی شده، اندازه‌گیری میزان موفقیت در برنامه‌های متنوع است. وقتی به شرکت‌های رقیب در مرحله‌ مشابه، نگاهی بیاندازید به سختی می توانید معیارهایی را بیابید که استثناهای زیادی نداشته باشند. به این ترتیب، شما بدون شک با تیم‌تان وارد صحبت شده 

:: ادامه خبر

 
 
   
جستجوی اخبار
جستجو در محتوا   
 
 
   
وضعیت آب و هوا


 
 
   
اوقات شرعی
 
 
   
آلبوم های تصاویر
 
 
   
آمار سایت

» بازدید امروز : 51
» بازدید دیروز : 125
» بازدید هفتگی : 611
» بازدید ماهیانه : 1872
» بازدید سالانه : 7853
» کل بازدیدها : 48584

 
 
   
   
  Copyright @ 2012 IranWebService.